Quant falta per tornar a la normalitat?

Quant falta per tornar a la normalitat?

Aquesta és la pregunta que li hem volgut fer al Doctor Joan Inglés, Metge especialista en Medicina del Treball, responsable de la Unitat de Vigilància de la Salut de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus (HUSJR).

 

 

Aviat farà un any que la vida a l’estat espanyol va canviar radicalment amb el el confinament decretat pel president Pedro Sánchez. A mesura que ens acostem a l’efemèride al Soroll Camp de Tarragona volem saber com van viure aquells moments noms propis, més o menys públics, de diferents àmbits del Camp de Tarragona.

Em saludat al Dr. Joan Inglés, Metge especialista en Medicina del Treball, responsable de la Unitat de Vigilància de la Salut de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus per saber com serà la nostra vida a partir d’ara i sobretot quan es podrà tornar a la normalitat.

Dones ràpides i resolutives.

Belen Marrón és una de les tres dones que tot i estar allunyades físicament entre sí van ser capaces d’endegar unes sinèrgies que van permetre subministrar recursos materials bàsics i compartir coneixement entre metges xinesos, italians i espanyols

Fuente